Persbericht

De kunstmanifestatie KWELGEESTEN, die afgelopen weken in de Schaalsmeerpolder werd gehouden zal in het weekend van 17 oktober afgesloten worden met een speciaal programma.

Het kunstenaarscollectief Banketje Design is vanaf 13.00 uur aanwezig om voor de laatste maal de bezoeker te  verwennen!


In het atelier van Joke Konijn op schaalsmeerdijk 2 zal de middag worden gevuld met een optreden van de kunstenaar/musicus Jurriaan Berger om 14.00 uur en om 17.00 uur een speciaal optreden van Nadine Aafjes .

Kwelgeesten zal tenslotte om 17.30 officieel worden afgerond met een optreden van de Zaanse Stadsdichter Hans Kuyper.

Hij voelt zich, als dichter per definitie een gekwelde geest hebbende, bijzonder aangesproken door het thema 'Kwelgeesten' en schreef een speciaal gedicht over Veldwerk, waarvan de inhoud nog even geheim blijft - maar dat het zal gaan over water, wind en wolken, over modder en geploeter, over de gesel van het klimaat en opgeheven hoofden, kortom, over de Nederlandse kunst in barre tijden - dat staat wel vast. U kunt getuige zijn van de première van dit gedicht en van de voordracht van nog vele andere Stadsgedichten die Kuyper in de afgelopen vier jaar maakte.

Voor meer informatie: www.veldwerkexpo.nl of bel 075-6425969